Сватбени моменти

Магията на нашата сватбена фотография, представена чрез галерия със снимки от различни сватбени моменти и церемонии.

Благодарим Ви, че сте тук и проявявате интерес към работата ни в сватбена фотография и видеозаснемане! 

Създадохме тази галерия, за да Ви представим богатото разнообразие на сватбена фотография чрез избрани снимки от любими сватбени тържества. За нас сватбата е преди всичко празник на двама влюбени, които се вричат в любов пред най-близките си хора. Нашият сватбен фотограф се фокусира основно върху непринудените моменти, тъй като смятаме, че именно снимките, които са естествени, разказват вълнуващата история на този специален ден. Ние улавяме настроенията и детайлите с поглед на професионален сватбен фотограф, за да Ви предложим най-добрата сватбена фотография. За нас, младоженците са главните герои, и е изключително важно да уловим онези спонтанни моменти, случващите се с тях и техните гости, в кадри и сантиментално сватбено видео.

Денят на Вашата сватба е един от най-щастливите и специални за Вас дни. Именно затова, изборът на Вашия сватбен фотограф, който да заснеме всички неповторими емоции от деня, е една от най-отговорните задачи  от организацията на празника Ви. 

Вярваме, че ние успяваме да открием и запечатаме красотата на спонтанните моменти, улавяйки човешките емоции, атрактивния декор, детайлите и акцентите на празника и много други “скъпоценни камъчета”, които правят сватбена фотография и сватбено видео още по-вдъхновяващи, откровени и емоционални. От сватбените пръстени и тоалети, търкалящите се по лицето сълзи от радост и искрящата усмивка, първият танц и  щастливо подскачащите деца, отбраните ястия и  букетите  цветя – всичко, което е красиво и естествено ще намери своето място в нашата сватбена фотография.

Избор на сватбен фотограф

Изборът на сватбен фотограф около година преди датата на Вашата сватба ще Ви гарантира сватбена фотография и видеозаснемане от екипа, който Вие харесвате, тъй като датите се запълват изключително бързо, особено през летния сезон. 

Екипът на Studio Life с радост ще се срещне с Вас, за да усетите, дали бихте доверили именно на нас заснемането на този специален и вълнуващ, както за Вас, така и за Вашите гости ден, и, заедно да открием уникалния характер на Вашия празник, за да го превърнем в незабравими кадри и видео. 

Ако работата ни като сватбен фотограф е успяла да Ви докосне, то със сигурност сте на правилното място! 

Свържете се със Studio Life, за да обсъдим Вашите нужди и желания относно сватбеното Ви тържество.

×