Бизнес портрет/Бизнес фотосесия

Бизнес портрет на бизнесмен в червено карирано сако

Знаете ли, че добрите бизнес имидж портрети „продават“ най-добре. Както гласи една българска поговорка “ По вида посрещат, по ума изпращат“. Един от най-важните елементи при създаването на портрет е лицето на човек. Както и правилното и точно отразяване на характера и улавянето на душеното състояние. Добре познатите ни майстори портретисти, като например, великият Рембранд, са целяли изпълнението именно на тези елементи в техните произведения.

Доброто онлайн присъствие и представяне може да Ви е от голяма полза при намиране на нова работа, при представяне в уеб сайт, при регистрация в бизнес или социални мрежи, в лично портфолио или при подновяването на старите ви бизнес имидж портрети.

Обадете ни се за да разберем крайната цел на Вашето представяне или нужда от бизнес имидж портрети. Заедно ще изберем най-подходящото място, най-подходящите декори и осветление, най-подходящия стил на обличане с цел постигане на най-добър краен резултат. Представянето Ви в най-естествената Ви светлина.

Бизнес имидж портрети-те могат да бъдат заснети на различни места.

1. Заснемане на Бизнес имидж портрети в нашето професионално студио при наличие на разнообразни декори, както и смяна на няколко визии според избрания от Вас пакет. Съветът ни е да изберете изчистени по цвят дрехи, без лога, надписи и различни миксове от цветове. Помислете за цвета на маникюра Ви, дали подхожда на цвета на косата и червилото, например, както и на дрехите Ви.
Студиото предлага и наемане на професионален гримьор за дамите и по-лека основа за господата, за една перфектна визия. Студиото разполага с отделно помещение за преобличане както и санитарен възел.
2. Заснемане на Бизнес имидж портрети Във Вашия офис, в реална бизнес среда и атмосфера. Например, вашия кабинет, конферентна зала, общи помещения свързани с вашите срещи и работа. Сами или с други колеги от офиса ви.
3. Заснемане в градска среда. Защо не и в парка на някоя пейка или в централна градска градина, докато пиете кафето си или четете вестник или списание. Облечете любимите си елегантни дрехи, и заедно ще изберем приятен ден и локация, и ще осъществим желаните кадри и визия.

Към цени за бизнес портрети

За по любознателните относно видове портрети и как са се появили в нашия свят можде да прочетете ТУК


×