Студио Лайф

Студио Лайф е професионално фотографско студио в гр. София, предлагащо широка гама от фотографски услуги, които могат да са Ви от полза при търсене на фотoграф за Вашето събитие или проект.

Студиото се отдава под наем за заснемане на фотосесии заедно с асистент. Фото студиото разполага с модерно фотографско оборудване, лампи с ралични мощности и светлинни модификатори. Санитарен възел и място за преобличане.

Студиото е с размери от 60 кв.м. като чистата площ за заснемане е с размери, 8.3м дължина, на 5,5м широчина и височина на тавана от 3.2 м.

 Професионален клас осветление от Godox в различни мощности, разнообразие от цветни фонове и различни по вид и големина модификатори.

Ако имате въпроси не се колебайте да се свържете с нас на посоченият телефон или да ни пишете през контактната форма.

СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ

ФОТОГРАФ ЗА СВЕТО КРЪЩЕНИЕ   

ФОТОГРАФ ЗА АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ

ФОТОСЕСИИ НА ОТКРИТО

ФОТОСЕСИЯ ЗА БРЕМННИ 9 Месеца

КОЛЕДНИ ФОТОСЕСИИ

ФОТОГРАФ ЗА РОЖДЕН ДЕН

СТУДИЕН ФОТОГРАФ – МОДНА ФОТОГРАФИЯ, РЕКЛАМНА ФОТОГРАФИЯ, ПОРТРЕТИ/БИЗНЕС ПОРТРЕТИ

ЛУКСОЗНИ ФОТОКНИГИ И ПЕЧАТ НА ВИСОК ПРЕМИУМ КЛАС ФОТОХАРТИИ

ВАУЧЕРИ

Услугите  сватбен фотограф и сватбена фотография  могат да бъдат осъществени в следните населени места: София,Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Нова Загора, Плевен, Велико Търново, Благоевград, Ботевград, Монтана, Боровец, Банско, Пампорово, Созопол, Несебър, Лозенец, Приморско, Петрич, Лом, Видин, Белоградчик, Козлодуй, Димитровград, Мездра, Враца, Перник, Разград, Силистра, Санднски, Разлог, Гоце Делчев, Дупница, Хасково, Ямбол, Шумен. Поемаме ангажименти и за по малко населени места из цялата страна.

Фотографско студио Лайф фотография


×